Termeni și condiții

Site-ul, serviciile și conținutul brutaria.com sunt oferite utilizatorului condiționat de acceptul acestuia din urmă, fară nici o modificare a condițiilor din prezentul contract. Dacă utilizatorul nu acceptă termenii și condițiile specificate în prezentul contract, el trebuie să înceteze imediat folosirea site-ul brutaria.com și a serviciilor oferite prin intermediul acestuia. Prin utilizarea site-ului, utilizatorul afirmă că accepta să respecte termenii și condițiile prezentate în acest contract. Site-ul brutaria.com își rezervă dreptul de a revizui acest document în orice moment, prin actualizarea acestei pagini, fară notificarea prealabila a utilizatorului. Utilizatorul va avea acces permanent la Termeni și condițiile de utilizare, cu scopul de a le putea consulta in orice moment.
Utilizatorul are obligația de a furniza informații reale atunci când acestea i se cer (la efectuarea comenzii, date de contact, ș.a.m.d.). În cazul în care brutaria.com, are motive să suspecteze că anumite informații aduse de utilizator nu sunt reale (adresa de livrare, numele, datele de plată), iși rezerva dreptul de a nu satisface cererile utilizatorului, notificând utilizatorul prin e-mail, telefon sau alte metode de contact disponibile.

Drepturile Utilizatorului:

Utilizatorul are dreptul și este încurajat să contacteze  furnizorul „brutaria.com” și să-l notifice pe acesta cu până la 8 ore după efectuarea comenzii că dorește anularea comenzii. După expirarea acestui termen comanda nu mai poate fi anulată. Deasemenea poate contacta furnizorul „brutaria.com” și poate modifica adresa de livrare cu cel puțin 24 ore înaintea livrării comenzii.
Utilizatorul are dreptul (în cazul în care nu e satisfăcut) să returneze produsele comandate urmând termenii și condiile de livrare.

Obligațiile Utilizatorului:

Utilizatorul este obligat să ofere informații corecte furnizorului „brutaria.com” care să permită buna desfășurare a serviciilor. Informații privind date de contact (telefon, e-mail) sunt obligatorii precum și adresa de livrare a comenzilor. Deasemenea utilizatorul e obligat să folosească serviciile oferite de „brutaria.com” și să uz al acestor servicii în „bună credință”.

Drepturile Furnizorului:

Furnizorul „brutaria.com” își rezervă dreptul de nu satisface comenzile date de către utilizator notificându-l din timp folosind mijoacele de comunicare disponibile (telefon, e-mail, etc.). Nesatisfacerea comenzilor de câtre furnizor poate include: epuizarea stocului, probleme tehnice, dificultatea transportării produselor, calitatea propriilor produse nu este satisfăcătoare și altele. Deasemenea în cazul în care furnizorul suspectează că utilizatorul oferă informații false legate de comanda efectuată, furnizorul își rezervă dreptul de a nu satisface comanda dată de către utilizator și de a contacta autoritățile competente. În cazul în care furnizorul suspectează abuzurile serviciilor oferite de furnizor din partea utilizatorului își rezervă dreptul de a refuza cererile acestuia.

Obligațiile Furnizorului:

Furnizorul „brutaria.com” se obligă să încerce să contacteze utilizatorul din timp și să-l informeze asupra comenzii efectuate de acesta. Informații privind termenul de livrarea, numărul produselor comandate și alte informații care ar putea fi utile pentru efectuarea comenzii în cei mai buni termeni.

Conținutul site-ului brutaria.com: 

Creative Commons License
Conținutul site-ului brutăria.com (imagini, video)  http://brutaria.com este licențiat sub Creative Commons Attribution-NonCommercial-ShareAlike 3.0 Unported License. Distribuirea, modificarea, non-comercială este permisă.